موضوعات داغ

اولین کسی که تصمیم گرفت جواهرات برندش را به افراد مشهور بدهد کیست ؟

جواهرات سلبریتی ها متعلق به کیست ؟

خلاصه نوشته
  • دادن جواهرات به سلبریتی ها در واقع از سال 1935 توسط هری وینستون ابداع شد، او تصمیم گرفت که جواهراتی را به هنرپیشه های مورد علاقه خودش بفروشد تا در مراسمی حاضر شوند. او اولین کسی بود که در سال 1944 به طور رسمی در مراسم Academy Award جواهرات برندش را به افراد مشهور قرض داد تا در این مراسم از آنها استفاده کنند
  • در زندگی معمولی خریدن یک جواهر به معنای کشش احساسی و عشق و علاقه فرد به نوعی از سنگ قیمتی و یا ترکیبی از سنگ های قیمتی می باشد اما روی فرش قرمز این انتخاب بیشتر یک تجارت حرفه ایست.
  • برخی از سلبریتی ها به عنوان سفیر برند شناخته می شوند مانند زندایا که سفیر برند بولگاری هست و یا جسیکا چستین که سفیر برند پیاژه هست

جواهرات سلبریتی ها متعلق به کیست ؟

اولین کسی که تصمیم گرفت جواهرات برندش را به افراد مشهور بدهد کیست ؟

در زندگی معمولی خریدن یک جواهر به معنای کشش احساسی و عشق و علاقه فرد به نوعی از سنگ قیمتی و یا ترکیبی از سنگ های قیمتی می باشد

هر ساله در مراسم ها و مهمانی های باشکوهی که سلبریتی ها به آنها دعوت می شوند غوغایی از لباس ها و جواهرات و همه آیتم های مربوط به فشن برپا می شود. و همین مراسم ها تبدیل می شوند به مهمترین ویترین برای نمایش انواع محصولات اعم از لباس و جواهرات و لوازم آرایش و …

استایلیست های سلبریتی ها علاوه بر اینکه با طراحی لباس و آرایش و… به نحوه پوشش و حاضر شدن این افراد در مراسم کمک می کنند همواره با صاحبان برندهای جواهرات هم در ارتباط هستند تا بهترین گزینه را برای مراسم انتخاب کنند که البته گفته می شود درآمدهای هنگفتی برای این استایلیست ها به همراه دارد.

جواهرات سلبریتی ها متعلق به کیست؟

برخی از سلبریتی ها به عنوان سفیر برند شناخته می شوند مانند زندایا که سفیر برند بولگاری هست و یا جسیکا چستین که سفیر برند پیاژه هست این افراد خودشان طبق قراردادی که با برند دارند مبالغی را دریافت می کنند تا در این شب های مهم جواهرات این برند ها که معمولا هم کارهای جدیدشان هست را استفاده کنند.

در برخی از این مراسم ها مانند مراسم اسکار یا مراسم دیگری ازین قبیل که قرار است افرادی جایزه بگیرند و به عنوان برترین ها در زمینه فعالیت خود معرفی شوند

در برخی از این مراسم ها مانند مراسم اسکار یا مراسم دیگری ازین قبیل که قرار است افرادی جایزه بگیرند و به عنوان برترین ها در زمینه فعالیت خود معرفی شوند، خیلی از برندها منتظر می مانند تا اسامی نامزدها منتشر شود و کار از همینجا آغاز می شود و همه برندها به تکاپو می افتند تا نامزدهای دریافت جایزه، برند آنها را انتخاب کنند. به همین دلیل است که برنده ها معمولا جواهرات بسیار گرانقیمت و مجللی دارند مانند لیدی گاگا که در مراسم اسکار 2019 الماس زرد 128 قیراطی تیفانی را به گردن داشت که قبل از آن فقط یکبار برای عکاسی توسط لیدی هپبورن استفاده شده بود.

برخی از سلبریتی ها به عنوان سفیر برند شناخته می شوند مانند زندایا که سفیر برند بولگاری هست

در زندگی معمولی خریدن یک جواهر به معنای کشش احساسی و عشق و علاقه فرد به نوعی از سنگ قیمتی و یا ترکیبی از سنگ های قیمتی می باشد اما روی فرش قرمز این انتخاب بیشتر یک تجارت حرفه ایست.

دادن جواهرات به سلبریتی ها در واقع از سال 1935 توسط هری وینستون ابداع شد

دادن جواهرات به سلبریتی ها در واقع از سال 1935 توسط هری وینستون ابداع شد، او تصمیم گرفت که جواهراتی را به هنرپیشه های مورد علاقه خودش بفروشد تا در مراسمی حاضر شوند. او اولین کسی بود که در سال 1944 به طور رسمی در مراسم Academy Award  جواهرات برندش را به افراد مشهور قرض داد تا در این مراسم از آنها استفاده کنند وهمین حرکت باعث شد تا مرلین مونرو ترانه Talk to me Harry Winston, tell me all about it را در فیلم جنتلمن ها زنان بلوند را ترجیح می دهند بخواند.

تلویزیون اینترنتی الماس اولین استارت آپ رسانه‌ای در صنعت طلا، جواهر، نقره، ساعت و آنتیک ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا